Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlamamış mısır görmek

Rüyada patlamamış mısır görmek

Rüyada patlamamış mısır görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, satışların düşeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada patlamamış mısır gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Rüyada mısır patlaması yemek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada patlayan mısır görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Rüyada patlamış mısır görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, itibarını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada patlatılmış mısır görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada mısır patlatmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, rahat bir hayata sahip olmaya delalettir.

Rüyada patlamış mısır yemek iç dünyanızın sakinleşeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Rüyada mısır patlaması görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments