Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlamış mısır görmek

Rüyada patlamış mısır görmek

Rüyada patlamış mısır görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, yazgısının güzelleşeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlamış mısır gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada mısır patlaması yemek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada patlatılmış mısır görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine inanılır.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlayan mısır görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin gönlünü alacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret eder.

Rüyada patlamamış mısır görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yapmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments