Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlamış mısır yapmak

Rüyada patlamış mısır yapmak

Rüyada patlamış mısır yapmak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, istediği projeleri yapamayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, konforundan da ödün vereceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada patlamış mısır yapmak gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada patlamış mısır yapmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada mısır patlatmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet eder.

Rüyada mısır patlaması görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalettir.

Rüyada patlamış mısır görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada mısır patlaması yemek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlamış mısır yemek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments