Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlatılmış mısır görmek

Rüyada patlatılmış mısır görmek

Rüyada patlatılmış mısır görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada patlatılmış mısır gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Rüyada patlamış mısır yapmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada patlamamış mısır görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada patlamış mısır yemek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, çekilen acıların unutulacağına, alışveriş yapacağına delalettir.

Rüyada mısır patlaması yemek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada mısır patlatmak çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Rüyada mısır patlaması görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kendi geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments