Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patl can görmek

Rüyada patl can görmek

Rüyada patl can görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hakkını savunamayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada patl can gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Rüyada patl can görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada lav patlaması görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlamamış mısır görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada silah patlatmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlamış araba lastiği görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada maytap patlatmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin patlamasını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments