Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin patlamasını görmek

Rüyada evin patlamasını görmek

Rüyada evin patlamasını görmek dertleşerek moral bulacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin patlamasını gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Rüyada bir evin patlamasını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Rüyada evin patlamasını görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada gaz patlaması görmek yardımcı olmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada patlayan silah görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilce patlatmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, nimetin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tüpün patlamasını görmek ayıplı yolara sapacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada patlamış ampul görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments