Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah patlatmak

Rüyada silah patlatmak

Rüyada silah patlatmak hayata küsecek duruma geleceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, duygularının karşılık göreceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Rüyada silah patlatmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Rüyada silah patlaması duymak işlerin yakın zamanda bozulacağına, elinin darlık içinde kalacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine işarettir.

Rüyada silah patlatmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada patlayan silah görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, büyük bir servete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada patlamayan silah görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş patlaması görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada topu patlatmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev patlaması görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments