Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maytap patlatmak

Rüyada maytap patlatmak

Rüyada maytap patlatmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada maytap patlatmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada maytap patlatmak maddi sıkıntıların biteceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Rüyada maytap görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak kişinin başarılarının artacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada dari patlatmak oldukça uzun bir yolculuğa, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada lağım patlamış görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada patlamada yaralanmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada patlamış teker görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments