Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates yetiştirmek

Rüyada patates yetiştirmek

Rüyada patates yetiştirmek işindeki verimin artacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet eder.

Rüyada patates yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bir şeyler ispatlamak ya da ders verebilmek için, belli konularda pozisyonunuzu korumak isterken, gerçekten işe yarayabilecek fikirleri, tavsiyeleri ya da farklı seçenekleri görmezden gelerek hata yapabilirsiniz.

Rüyada patates yetiştirmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada gemiye yetişememek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yetişmeye çalışmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada sabah namazına yetişememek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabaya yetişememek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınava yetişememek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vapura yetişememek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül yetiştirmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments