Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye yetişememek

Rüyada gemiye yetişememek

Rüyada gemiye yetişememek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işlerin eski haline döneceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiye yetişememek gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada gemiye yetişememek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerlere yetişememek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde çiçek yetiştirmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet eder.

Rüyada birini hastaneye yetiştirmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada namaza yetişememek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yetişmeye çalışmak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya yetişmeye çalışmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments