Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül yetiştirmek

Rüyada gül yetiştirmek

Rüyada gül yetiştirmek bunalıma gireceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada gül yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Rüyada gül yetiştirmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada vapura yetişememek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sabah namazına yetişememek güvenini sarsacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bineceği uçağa yetişememek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada trene yetişemediğini görmek karşılığını bulacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada sınava yetişmeye çalıştığını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, evine bereket geleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalettir.

Rüyada koşarak yetişmeye çalışmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments