Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah namazına yetişememek

Rüyada sabah namazına yetişememek

Rüyada sabah namazına yetişememek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada sabah namazına yetişememek gördüyseniz:

  • Olan bitene yeni bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

Rüyada sabah namazına yetişememek işlerin çok iyi bir hal alacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulur.

Rüyada sabah namazını görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada sabah namazına kaldırılmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kendini sabah namazı kılarken görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabah namazının sünnetini kılmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sabah namazına gitmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet eder.

Rüyada sabah namazı için abdest almak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sabah namaz kılmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments