Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates ve soğan görmek

Rüyada patates ve soğan görmek

Rüyada patates ve soğan görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, şansının kendisinden yana olacağına, zahmete ve derde düşeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada patates ve soğan gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak sistemler geliştirebilirsiniz.

Rüyada soğan patates görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan ve patates görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada patates soğan soymak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada patates soğan almak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Rüyada patates ve soğan görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada patates soğan görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada patates soğan satmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada patates topraktan çıkarmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments