Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates soğan görmek

Rüyada patates soğan görmek

Rüyada patates soğan görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates soğan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada patates soğan görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates soğan soymak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Rüyada soğan ve patates görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada patates ve soğan görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada patates soğan satmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan patates görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates soğan almak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada patatesi görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments