Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates topraktan çıkarmak

Rüyada patates topraktan çıkarmak

Rüyada patates topraktan çıkarmak aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, adını kirleteceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates topraktan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Rüyada topraktan patates çıkarmak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalettir.

Rüyada toprakta patates çıkarmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine alamet eder.

Rüyada patatesi topraktan çıkarmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada patates topraktan çıkarmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden patates çıkarmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalettir.

Rüyada bahçeden patates çıkarmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa patates gömmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, başına türlü belalar geleceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments