Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates soğan almak

Rüyada patates soğan almak

Rüyada patates soğan almak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine inanılır.

Rüyada patates soğan almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın, belli konularda iş birliği yapmak ya da bir partnerle ilerlemek pek çok şeyi kolaylaştırabilir.

Rüyada patates ve soğan görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada patates soğan satmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada soğan ve patates görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada soğan patates görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada patates soğan görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çok eğleneceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada patates soğan almak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada patates soğan soymak istediği noktalara ulaşacağına, çok hayırlı haberler alacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynamış patates görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments