Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates soğan satmak

Rüyada patates soğan satmak

Rüyada patates soğan satmak gelirinin daimi olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kazancın gittikçe azalacağına, borcunun kalmayacağına inanılır.

Rüyada patates soğan satmak gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Rüyada patates soğan satmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işlerinin açılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan patates görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates soğan soymak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada patates ve soğan görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına yorulur.

Rüyada soğan ve patates görmek zorlukların artacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada patates soğan görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada patates soğan almak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada patates satmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments