Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan ve patates görmek

Rüyada soğan ve patates görmek

Rüyada soğan ve patates görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, rahat bir işe girileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan ve patates gördüyseniz:

  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Rüyada soğan ve patates görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, günah işlemekten korunacağına rivayet eder.

Rüyada patates soğan satmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada patates ve soğan görmek daha pozitif biri olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına inanılır.

Rüyada patates soğan soymak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada patates soğan almak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada soğan patates görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates soğan görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, köşeye sıkıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş patates görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments