Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patatesi görmek

Rüyada patatesi görmek

Rüyada patatesi görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada patatesi gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara götürebileceğiniz kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yanık patates kızartması görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada patatesli gözleme görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalettir.

Rüyada patates kaynatmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada patates sökmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada patates haşlamak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kafasını toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye patates vermek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına alamet eder.

Rüyada patates haşlama görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates soymak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments