Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates sulamak

Rüyada patates sulamak

Rüyada patates sulamak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, para sahibi olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine inanılır.

Rüyada patates sulamak gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Rüyada patates sulamak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada orman sulamak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada at sulamak riske atılacağına, sıkıntılarını çözeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet eder.

Rüyada dut ağacı sulamak arzularının yerine geleceğine, isyan edeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kaktüs sulamak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı sulamak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada bitki sulamak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments