Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri patates görmek

Rüyada iri patates görmek

Rüyada iri patates görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, neredeyse kahrolacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada iri patates gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Rüyada iri patates görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada iri yağmur görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret eder.

Rüyada iri kabak görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, büyük kazançlar getireceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada iri ayva görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, elindekileri de kaptıracağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada iri tesbih görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada iri siyah örümcek görmek çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada iri dolu görmek sözleri tutulacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına yorulur.

Rüyada iri balık temizlemek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments