Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates çorbası görmek

Rüyada patates çorbası görmek

Rüyada patates çorbası görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, zahmete ve derde düşeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada patates çorbası gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Rüyada patates çorbası görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işaret eder.

Rüyada nohut çorbası yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada buğday çorbası yapmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada etli çorba içmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası vermek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kasede çorba görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine yorulur.

Rüyada tarhana çorbası dökmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments