Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut çorbası yemek

Rüyada nohut çorbası yemek

Rüyada nohut çorbası yemek geçim derdine düşeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada nohut çorbası yemek gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Rüyada nohut çorbası yemek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nohutlu çorba içmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Rüyada kuru nohut yemek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işinden ekmeğinden olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine işarettir.

Rüyada nohut pilav yemek borçlarının kapacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada nohutlu pilav yemek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohutlu et yemek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek endişe veren durumların düzeleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohutlu ekmek yemek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments