Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta ve tatlı yemek

Rüyada pasta ve tatlı yemek

Rüyada pasta ve tatlı yemek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta ve tatlı yemek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada pasta börek tatlı yemek karşılıksız bırakmayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada tatlı pasta yemek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işarettir.

Rüyada pasta ve tatlı yemek işlerin çığırından çıkacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta tatlı görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pasta ve tatlı görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yaş pasta tatlı görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Rüyada tatlı ve pasta görmek rızkın ve kısmetin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments