Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta tatlı görmek

Rüyada pasta tatlı görmek

Rüyada pasta tatlı görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta tatlı gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğiliminde olabilir veya evde sorun yaratabilecek konulara dahil olabilirsiniz.

Rüyada pasta börek tatlı yemek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada tatlı pasta yemek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada tatlı ve pasta görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, bununla yüceleceğine yorulur.

Rüyada yaş pasta tatlı görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta ve tatlı görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, eğer işsizse iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta ve tatlı yemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta tatlı görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments