Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş pasta tatlı görmek

Rüyada yaş pasta tatlı görmek

Rüyada yaş pasta tatlı görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Rüyada yaş pasta tatlı gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermeniz, dış görünüşünüze önem vermeniz durumunda stilinizi veya duruşunuzu beğenen kişiler ön plana çıkabilir.

Rüyada yaş pasta tatlı görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada pasta ve tatlı yemek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet eder.

Rüyada tatlı pasta yemek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta tatlı görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, zahmete ve çileye düşeceğine yorulur.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, eskisinden de iyi olacağına inanılır.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalettir.

Rüyada pasta ve tatlı görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta börek tatlı yemek ileriye gideceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments