Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta ve tatlı görmek

Rüyada pasta ve tatlı görmek

Rüyada pasta ve tatlı görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, başarı için fırsatların artacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta ve tatlı gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Rüyada pasta ve tatlı görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada pasta tatlı görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta ve tatlı yemek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı pasta yemek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, sahip olduğu nimetin artacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek herhangi zarara uğramayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada yaş pasta tatlı görmek imkanlarının artacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı ve pasta görmek arif kimselerden sayılacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments