Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı ve pasta görmek

Rüyada tatlı ve pasta görmek

Rüyada tatlı ve pasta görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı ve pasta gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Rüyada pasta ve tatlı yemek dayanışma içinde kalacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı pasta yemek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalettir.

Rüyada pasta ve tatlı görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaş pasta tatlı görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulur.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı ve pasta görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet eder.

Rüyada pasta tatlı görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dileklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, adını aklamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments