Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta börek tatlı yemek

Rüyada pasta börek tatlı yemek

Rüyada pasta börek tatlı yemek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, sorunlarının biteceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pasta börek tatlı yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada pasta börek tatlı yemek kötü ve zor günler geçireceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kişinin afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada börek ve tatlı yemek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı börek yemek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada börek tatlı yemek makama ve rızka sahip olacağına, gönül sızılarının dineceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, evlerin ayrılacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet eder.

Rüyada tatlı pasta yemek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pasta ve tatlı yemek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, eğer işsizse iş bulacağına işaret eder.

Rüyada çeşit çeşit pasta börek görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments