Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta keki görmek

Rüyada pasta keki görmek

Rüyada pasta keki görmek daha çok iş yapacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, güvenini sarsacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada pasta keki gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada kek ve pasta görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işinde de hep başarılı olacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pasta kek yapmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta keki görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada pasta börek kek görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek pasta görmek iş yeri sahibi olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yüksek moralli olacağına delalet eder.

Rüyada pasta ve kek görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ekonomik olarak kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak kek yemek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada fırında kek pişirmek çirkin bir iş yapmaya, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments