Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta satın almak

Rüyada pasta satın almak

Rüyada pasta satın almak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada pasta satın almak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada pasta satın almak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, zararının büyük olacağına delalet eder.

Rüyada yaş pasta satın almak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada dilimlenmiş yaş pasta görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada süslü pasta görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz pasta yemek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında pasta görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada börek pasta görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada pasta börek tatlı yemek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments