Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek pasta görmek

Rüyada börek pasta görmek

Rüyada börek pasta görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, yeni siparişler alacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada börek pasta gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada pasta ve börek görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada pasta börek hazırlamak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta börek yediğini görmek büyük bir gelir toplayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada pasta börek pişirmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta börek dağıtmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Rüyada pasta börek kek görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta börek görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kalkınacağına delalettir.

Rüyada çeşit çeşit pasta börek görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments