Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü pasta görmek

Rüyada süslü pasta görmek

Rüyada süslü pasta görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü pasta gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada süslü pasta görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işarettir.

Rüyada süslü taş görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulur.

Rüyada süslü şapka takmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, kazancın ikiye katlanacağına alamet eder.

Rüyada süslü sandalye görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü yastık görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü ayakkabı görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada süslü yatak görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü sandık görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments