Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz pasta yemek

Rüyada beyaz pasta yemek

Rüyada beyaz pasta yemek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, endişelerin son bulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, iş sahibi olunacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz pasta yemek gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada beyaz pasta yemek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kremalı pasta yemek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalettir.

Rüyada beyaz yaş pasta görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz pasta yapmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz pasta görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kremalı pasta görmek malının artmasına, bereketlenmesine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, helal ekmek yeneceğine tabir olunur.

Rüyada pasta yemek görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek düşmanından uzak olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments