Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı silah görmek

Rüyada paslı silah görmek

Rüyada paslı silah görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kazancının eksilmeyeceğine, çok yorulacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada paslı silah gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada paslı silah görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkılacağı bir haber almaya işaret etmektedir.

Rüyada paslı çatal görmek önemli atılımlar yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine alamet eder.

Rüyada paslanmış kolye görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada paslı kolye görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı para görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret etmektedir.

Rüyada paslı bisiklet görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada paslı kaşık görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada paslı su görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments