Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı altın görmek

Rüyada paslı altın görmek

Rüyada paslı altın görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada paslı altın gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Rüyada altın yüzüğün paslandığını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, verimli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada paslı altın görmek işinde dar boğaza gireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada paslı anahtar görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada paslı makas görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada paslanmış saat görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğünün paslandığını görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada paslı yüzük görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı su görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments