Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerleri pas pas yapmak

Rüyada yerleri pas pas yapmak

Rüyada yerleri pas pas yapmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işlerinin günden güne azalacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada yerleri pas pas yapmak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada yerleri pas pas yapmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada pas temizlemek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada paslı bir şey görmek darlığa düşmeyeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada paslı demir görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Rüyada paslanmış para görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada paslı para görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işarettir.

Rüyada paslanmış eşya görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paslanmış demir görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments