Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı eşya görmek

Rüyada paslı eşya görmek

Rüyada paslı eşya görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada paslı eşya gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir.

Rüyada paslanmış eşya görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada paslı eşya görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerleri pas pas yapmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada paslı teneke görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada paslı tel görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada paslı saat görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına delalet eder.

Rüyada paslı alyans görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet eder.

Rüyada paslanmış kolye görmek sevgi dolu haberler alınacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments