Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parti görmek

Rüyada parti görmek

Rüyada parti görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, aradığı kişiyi bulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parti gördüyseniz:

  • Bir değişiklik ilham verici olabilir.

Rüyada parti başkanı görmek saygı göreceğine, değer göreceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parti liderlerini görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine rivayet eder.

Rüyada parti binası görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Rüyada partide olmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parti vermek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezuniyet partisi görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalettir.

Rüyada bir partiye katılmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğum günü partisi görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments