Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum günü partisi görmek

Rüyada doğum günü partisi görmek

Rüyada doğum günü partisi görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada doğum günü partisi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda haklarınızı aramanız, çıkarlarınızı savunmanız gerekiyor.

Rüyada doğum günü partisi görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parti genel başkanı görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada partide olmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, engel tanımayan biri olacağına inanılır.

Rüyada kendini partide görmek hem ün sahibi olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada evde parti vermek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulur.

Rüyada mezuniyet partisi görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işini büyüteceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada parti başkanını görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir parti liderini görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments