Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada partide olmak

Rüyada partide olmak

Rüyada partide olmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bereketin artacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, dertlerinin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada partide olmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı olma ihtimali yüksek yeni bağlantılar, iş birlikleri ya da ilişkiler sizi bekliyor.

Rüyada mezuniyet partisi görmek yatırımlarının kar getireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parti genel başkanı görmek dedikoduya, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir parti liderini görmek düşmanına galip geleceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parti liderini görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada partiye üye olmak sahip olacağı malın faazlalığına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada parti lideri görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parti başkanı görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde parti vermek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments