Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parti başkanı görmek

Rüyada parti başkanı görmek

Rüyada parti başkanı görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına işaret eder.

Rüyada parti başkanı gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada parti başkanı görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir parti başkanını görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parti başkanını görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada parti genel başkanı görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parti başkanı olmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parti genel başkanını görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada partiye üye olmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada parti liderlerini görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments