Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezuniyet partisi görmek

Rüyada mezuniyet partisi görmek

Rüyada mezuniyet partisi görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, siparişlerinin çoğalacağına, çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada mezuniyet partisi gördüyseniz:

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada mezuniyet partisi görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, bir işe soyunacağına delalet eder.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mezuniyet kıyafeti giymek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada mezuniyet belgesi görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezuniyet kepi görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezuniyet elbisesi görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine alamet eder.

Rüyada mezuniyet töreni görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret eder.

Rüyada mezuniyet kep görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments