Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parti vermek

Rüyada parti vermek

Rüyada parti vermek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, canını ve malını hiçe sayacağına tabir olunur.

Rüyada parti vermek gördüyseniz:

  • Size katkısı ya da geri dönüşü olabilecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz.

Rüyada evde parti verdiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Rüyada kendini partide görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada parti liderini görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına işarettir.

Rüyada parti lideri görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada parti başkanı görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir parti başkanını görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada bir partiye katılmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada partiye üye olmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments