Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta kurt görmek

Rüyada parmakta kurt görmek

Rüyada parmakta kurt görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada parmakta kurt gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada parmakta kurt görmek maddi varlığının çoğalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, bilgi ile donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında kurt görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elde fazla parmak görmek ilim irfan öğreneceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada parmağını yakmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz pardesü giymek hastalıklarının azalacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada parmak ölçüsü almak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, hastalığının düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments