Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak yüzük görmek

Rüyada parmak yüzük görmek

Rüyada parmak yüzük görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada parmak yüzük gördüyseniz:

  • Bazı engellerle karşılaşmanız durumunda yaşananları kişisel algılamamalı veya güveninizi sarsmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek önemli atılımlar yapacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada parmakta pırlanta yüzük görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalettir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek desteksiz kalacağına, ihanete uğrayacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına yorulur.

Rüyada parmaklara yüzük takmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, saadete ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments