Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına inanılır.

Rüyada parmağında yeşil yüzük gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da özel hayatınızı ilgilendiren düzensizlikler veya gariplikler söz konusu olabilir.

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmakta yüzük görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret eder.

Rüyada parmakta altın yüzükler görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak yüzük görmek bol kazanç elde edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada parmağına yüzük takıp çıkarmak parasının azalacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada birinin parmağında yüzük görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada yüzük parmağının koptuğunu görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı inanılır.

Rüyada parmaklara yüzük takmak borçların biteceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments