Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak ucunda yürümek

Rüyada parmak ucunda yürümek

Rüyada parmak ucunda yürümek borçların kapanacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, atılan adımların zarar vereceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada parmak ucunda yürümek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Rüyada parmak ucunda yürümek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalet eder.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada ruhunun uçtuğunu görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçup konmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan otobüs görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, huzurunun kaçacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ucu yırtık para görmek doyasıya hasret gidereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada karganın uçmasını görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada karga uçurmak toplum içindeki değerinin artacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments