Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak atıldığını görmek

Rüyada parmak atıldığını görmek

Rüyada parmak atıldığını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına tabir olunur.

Rüyada parmak atıldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada parmak atıldığını görmek kişiye hep umut olacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okuldan atılmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikiş atılmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sorununu kolayca çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne toprak atılmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada işinden atılmak çok büyük mutluluk duyacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada zindana atılmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, daha çok iş yapacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments