Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli terlik giymek

Rüyada renkli terlik giymek

Rüyada renkli terlik giymek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli terlik giymek gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Rüyada renkli terlik giymek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renk terlik görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk terlik görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli terlik görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada mavi renk terlik görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli terlik görmek yüksek moralli olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeni bir terlik giymek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu terlik giymek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments